22.8. OTPISANE

Kazalište Moruzgva

= 60,00 KN

– RASPRODANO –

Ulaznice se mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Eventima

Eventim na kraju svake narudžbe (i putem web stranice i putem prodajnih mjesta), naplaćuje naknadu u iznosu od 10,00 KN (PDV uključen).
Naknada ne ovisi o vrsti i broju ulaznica.

Hassan je netipični migrant iz Sirije. Bivši je beogradski student koji se na ilegalni put prema Njemačkoj odvažio kako bi došao do čak tri žene koje najviše voli. Međutim, kako to obično biva, na svojoj je odiseji zapeo u Zagrebu s tri žene koje nikada prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da bude korisna. Iako neizmjerno zahvalan, Hassan ipak želi čim prije pobjeći u svoju obećanu zemlju gdje ga čeka čak tri para voljenih ruku.

OtpisaNE, nastale prema tekstu Renata Barišića, u režiji Nikole Zavišića te izvedbi Teatra Moruzgva s Ksenijom Marinković, Ecijom Ojdanić, Slavkom Sobinom i  Ernom Rudnički progovaraju o tužnom stanju našeg svijeta, mukama bliskoistočnih migranata, ali na način koji u sebi krije pregršt komičnih situacija. OtpisaNE će vas nasmijati, potaknuti na razmišljanje, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X