19.8. MUŠKARCI.HR

Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh

= 60,00 KN

– RASPRODANO –

Ulaznice se mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Eventima

Eventim na kraju svake narudžbe (i putem web stranice i putem prodajnih mjesta), naplaćuje naknadu u iznosu od 10,00 KN (PDV uključen).
Naknada ne ovisi o vrsti i broju ulaznica.

Prvo je bilo pet žena. 5žena.com. Odgovor, koji bi svemir trebao vratiti u ravnotežu, stigao je od četiri muškarca, koji su pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova čl. 16. st. 2., a taj kaže da je “zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući”, odlučili istupiti javno i od “objeda kojima obiluje navedena ženska predstava” zaštiti cijeli muški rod. Njih četvorica svoj su bunt iskazali predstavom u kojoj će reći pravu istinu o ženama, ali bez brige – i o muškarcima i to samokritično, realno, logično i argumentirano te svima dati do znanja da je, usprkos svemu, muškarcima kod žena najvažnija ipak – ljubav.

Hit predstava Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh u režiji Maria Kovača otvorit će kazališni program kod vile Bedeković i nasmijat će vas do suza, ali i potaknuti na razmišljanje o tome koliko se žene i muškarci zapravo (ne)razlikuju.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X