18.8. JOSIPA LISAC

= 80,00 KN

– RASPRODANO –

Ulaznice se mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Eventima

Eventim na kraju svake narudžbe (i putem web stranice i putem prodajnih mjesta), naplaćuje naknadu u iznosu od 10,00 KN (PDV uključen).
Naknada ne ovisi o vrsti i broju ulaznica.

Josipa Lisac istinska je diva. Njezin glas, snaga, pojava te umjetnički, ali i društveni utjecaj nemjerljivi su riječima, a njezina glazbena karijera bogata je i uspješna koliko i raznolika. Ona je nezamjenjiva kako god ju promatrali – kao umjetnicu ili javnu osobu; njezin nevjerojatan glas je dio opće glazbene kulture, njezin stil je nepogrešiv i uvijek avangardan, pjesme koje izvodi neprekidno evoluiraju svjedočeći o Josipinoj glazbenoj zaigranosti i otvorenosti, a na jubilarni se 20. Špancirfest vraća ovjenčana svježim Porinom za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu ˝Tebi Putujem˝ u suradnji s bendom Chui.

Njezini koncerti na Špancirfestu uvijek su bili posebni, a nakon nekoliko godina pauze, u želji da publici za jubilarno izdanje najpopularnijeg hrvatskog festivala pružimo najbolje od najboljeg, prva festivalska subota rezervirana je za doživljaj koji se zove Josipa Lisac.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X