17.8. AMIRA MEDUNJANIN

= 80,00 KN

– RASPRODANO –

Ulaznice se mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Eventima

Eventim na kraju svake narudžbe (i putem web stranice i putem prodajnih mjesta), naplaćuje naknadu u iznosu od 10,00 KN (PDV uključen).
Naknada ne ovisi o vrsti i broju ulaznica.

Mistični etno zvuk Balkana i rajski glas Amire Medunjanin osvajaju već na prvo slušanje, a njezini emotivni nastupi mogu vas uzdići, nadahnuti i raznježiti. Čarobno iskustvo koncerta kod jednako čarobne vile Bedeković 2015. godine svima nam je još u živom sjećanju, a kako je prirodno željeti da dobre i lijepe stvari traju što duže i ponavljaju se što češće, jednako nam je prirodno bilo da  za 20. rođendan Špancirfesta Amiru pozovemo natrag u Varaždin kako bi otvorila koncertni niz na mnogima najomiljenijoj festivalskoj pozornici.

Nakon što je zasjala svojim prvim samostalnim izdanjem 2005. godine, Amira Medunjanin brzo je, zahvaljujući zanimljivom suvremenom pogledu na bezvremenski zvuk sevdalinki, postala nezaobilazno ime na svjetskoj etno-sceni, zaslužujući čak i nadimak “bosanska Billie Holiday”, što nije nimalo mala stvar. Istražujući tradicionalni zvuk Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, stvorila je jedinstveni vokalni i glazbeni stil dovodeći dubinu i senzibilitet sevdaha u moderni kontekst.

Nastup Amire Medunjanin bit će prvi u nizu, za 20. rođendan Špancirfesta posebno probranih koncerata kod vile Bedeković, svojevrsni odabir najboljeg što smo u proteklih nekoliko godina na toj zaista jedinstvenoj lokaciji mogli čuti i vidjeti.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X