Kolovoz, 2016

23Kol21:0000:00PicksiebnerStari gradProgram:Kraljevska zona

Opis

Kraljevska zona Špancirfesta, kraljevstvo fakat. dobrih emocija, ove godine po prvi puta u parku Starog grada! U centru Špancira, na raskrižju svih puteva – svaki dan, cijeli dan, za svakoga – sve!

Miris kave i lagani squeeze & jazz od jutra se šire gustom hladovinom Kraljevske zone Špancirfesta u kojoj u sklopu street food festivala možete isprobati specijalitete nekih od najboljih hrvatskih restorana koji ove godine – prvi puta španciraju! Uživanje u glazbi, hrani i piću Kraljevske zone počinje od 9 sati, a od 14 sati zabava se širina barber show, green beach i whiskey bar – barber show jerza makeover u Polyboy barber shopu nikada nije ni prerano ni prekasno, plaža, jer plažu vole svi, i oni koji ništa ne vole, vole plažu i koktel party, i whiskey, jer popodne uz whiskey bolje je od popodneva – bez whiskeya. Cijeli dan u Dirity Old Shopu Kraljevske zone možete nabaviti ploče i majice najdražih bendova, a navečer možete, i znamo da hoćete, uživati u koncertima i najboljoj zabavi u gradu!

Svaki dan od 19 sati fakat. fun & warm zagrijava vas zakon certe omiljenih bendova, a radnim danom do 2 sata i vikendom do 4 najpoznatiji hrvatski resident DJ-i na službenom afteru festival vrte – za najizdržljivije!

Fakat. – Facebook page

Picksiebner – Facebook page

Video

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X