Znate svirati, pjevati, plesati, žonglirati, glumiti, izvoditi akrobacije, recitirati, izvoditi trikove, majstor ste pantomime ili posjedujete još neku umjetničku vještinu koje se nismo sjetili? I to raditi na ulici u izravnom kontaktu s desetinama tisuća posjetitelja Špancirfesta? Špancirfest je ove godine odlučio svoj popularni natječaj “Postani heroj ulica”, do sada namijenjen isključivo glazbenicima, otvoriti i svim ostalim izvođačima i umjetnicima.

Natječaj “Postani heroj ulica Špancirfesta” otvoren je do ponoći 8. srpnja 2016., a kako bi ste na njemu sudjelovali i osvojili priliku da budete dio uličnog programa Špancirfesta, potrebno je prijaviti se video snimkom svoje najbolje točke na posebnoj Facebook aplikaciji (http://goo.gl/ucGPR7) te skupiti što više glasova. Stručni žiri Špancirfesta će potom, na temelju kvalitete i kreativnosti prijavljene snimke te broja glasova, odabrati najbolje Heroje ulica Špancirfesta.

Nastavak je to razvoja Špancirfesta u katalizator kreativnih i kulturnih industrija pod sloganom “Pokreni svoju kreativnost” i otvaranja programa širokom spektru umjetnika koji će u izravnom kontaktu s desetinama tisuća posjetitelja festivala, na ulici, moći pokazati sav svoj talent i umijeće i potvrditi da su pravi Heroji ulica.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest