Radionica: LOOP #LiveSvirke Talks s Tomislavom Šuškom (Vatra)

LOOP d.o.o. glazbena agencija će tijekom Špancirfesta 2017 na lokaciji u varaždinskoj Gajevoj ulici održati niz radionica, klinika i druženja s poznatim glazbenicima, producentima i DJ-ima. U programu su radionice i klinike za gitariste, basiste, bubnjare i klavijaturiste, jam sessioni, radionice za klince, kao i program prezentacija noviteta u svijetu glazbene opreme i predavanja vođenih od strane stručnjaka za razglase i audio tehnologiju, instrumente i DJ opremu.

U sklopu programa družit ćemo se i s izvođačima na Špancirfestu i pričati s njima o njihovoj glazbenoj opremi i instrumentima, live nastupima i o svemu što će vas zanimati.

U jednosatnom druženju će nam Tomislav ispričati mnoge zanimljivosti iz svoje karijere basista i producenta, pokazati nam trikove i savjete u sviranju basa, demonstrirati svoj pedalboard i zvukove koje bas gitara može proizvesti. U otvorenoj diskusiji i kroz „Pitanja i odgovore“ ćete moći saznati niz korisnih stvari o sviranju bas gitare, instrumentima, pojačalima, snimanju u studiju i još mnogo toga.

Na kraju radionice će sudionici sudjelovati u izvlačenju nagrada.

 

OBRAZAC PRIJAVE

PRIJAVE SU ZATVORENE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!