Kao što smo najavili, danas (subota, 20. kolovoza) od 18 do 19 sati posjetitelji su u Uskoj ulici u Varaždinu imali mogućnost tiskanja svojih majica logom Špancirfesta.

Uska ulica vam ove godine na Špancirfestu nudi još jedan kreativni novitet. Naime, svi zainteresirani prolaznici Uske ulice danas su imali priliku sudjelovati u akciji tiskanja majice na Špancirfest šahtu.

Uz pomoć dvije mlade kreativke, Ane Bacinger i Maje Patafte, posjetitelji su na svoje majice otisnuli Špancirfest print te tako stvorili originalnu uspomenu.

Cijeli postupak vrlo je zanimljiv, posebice zato što se tisak za majice izrađuje na šahtu sa posebno brendiranim Špancirfest znakom.

Malo je reći da je ova akcija privukla pažnju mnogih prolaznika, a dobra vijest za one koji još nisu otisnuli svoju majicu, to mogu učiniti i sutra u isto vrijeme. Dakle još i sutra (nedjelja, 21. kolovoza) od 18 do 19 sati možete otisnuti majice.

Sve što trebate je donijeti svoju jednobojnu majicu (svijetlije boje), a mlade umjetnice pobrinuti će se da ponesete unikatnu uspomenu sa ovog Špancirfesta.

Kako bi i sami iskoristili ovu mogućnost te vidjeli još mnoštvo kreativnih ideja, pozivamo vas sutra u Kreativnicu u Uskoj ulici.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest