Kolovoz, 2017

22Kol20:00- 22:00Željko Pervan - Na komadiću Europe20:00 - 22:00 Vila Bedeković - Croatia osiguranjeProgram:Kazališni program

Opis

„Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena“, kaže Željko Pervan u opisu svog stand-up showa, patriotski nazvanog “Na komadiću Europe”.

Njega, Željka Pervana, valjda ne treba posebno predstavljati. Čovjek je sinonim za komediju i satiru u Hrvatskoj, a time se bavi još otkada su eterom 101-ice, u gotovo gerilskim uvjetima, žarila, palila, provocirala i povijest ispisivala “Zločesta djeca”. Nakon mnoštva uspješnih projekata, koje valjda također ne treba navoditi, jer ih je jednostavno previše, Željko Pervan se trenutačno bavi pretresanjem aktualnih tema koje muče stanovnike našeg komadića (da ne bi rekli “ruba”) Europe: EU, umirovljenici, žene, muškarci, političarke i političari, trgovi, fontane, rive, šume, kune, more sinje i to sve čini zbijajući šale bez dlake na jeziku kako bi stvarnost, u maniri najbolje satire, prikazao onakvom kakva ona zaista jest – ponekad bizarnom, ponekad zabavnom, ponekad tužnom, ali u Pervanovoj interpretaciji, uvijek urnebesno smiješnom.

Ulaznice za ovaj prosvjetiteljski show, po cijeni od 40,00 kuna, u prodaji su u sustavu EVENTIM.

Željko Pervan Facebook

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!