Kolovoz, 2017

25Kol21:00- 23:00Voca people21:00 - 23:00
Vila Bedeković - Croatia osiguranje
Sponzor: Izraelsko-Pliva-VocaPeopleProgram:Glazbeni program

Opis

U današnjem svijetu teško je dokučiti što je stvarno, a što lažno. Kada skupina pjevajućih bića tvrdi da su vanzemaljci s planete Voca, smještene “odmah iza sunca”; stvorenja koja komuniciraju isključivo glazbom, a nasukana na Zemlji putuju od pozornice do pozornice pokušavajući energijom oduševljene publike napuniti svoj svemirski  brod, onda im treba pomoći.

Voca People nisu “obični” pjevajući vanzemaljci. Njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi s dodatkom komedije, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih accapella atrakcija današnjice, a sva ta kreativnost neizbježno ih je morala iz Izraela dovesti i do Špancirfesta.

Volite li glazbu, smijeh, Špancirfest, kreativnost i pozitivu i zanima vas koje su granice izražajnosti ljudskog, pardon, vanzemaljskog glasa, ne propustite nastup accapella skupine Voca People.

Voca People će se na Špancirfest teleportirati u petak, 25. kolovoza na čarobnu pozornicu kod vile Bedeković. Ulaznice po cijeni od 50,00 u prodaji su u sustavu EVENTIM.

Program realiziran uz potporu Veleposlanstva države Izrael u Hrvatskoj.

Voca people Facebook

Voca people web stranica

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!