Kolovoz, 2017

25Kol18:00- 19:00Snimite vrhunski selfie s nebeskim pogledom na Špancirfest18:00 - 19:00 Program:Špancirfest iz zraka

Opis

Možete li zamisliti koliko su grad i njegov festival lijepi iz zraka?

Ovogodišnji Špancirfest omogućava upravo to-da svim užicima, veselju i zabavi, koje ćete susresti i doživjeti na ulicama, dodate iskustvo i nezaboravni pogled na festivalski Varaždin iz zraka, u balonu na vrući zrak. Bez brige, balon će biti vezan za tlo i podići vas na visinu od 30-tak metara da bi sigurno i u miru mogli poslikati taj vrhunski selfie ili lijepu panoramu Špancirfestom razveseljenog Varaždina.

Balon će polijetati 25., 26. i 27. kolovoza, s vanjske livade zapadnog bedema varaždisnkog Starog grada, uz ulicu Stanka Vraza u vremenu od 18.00 do 19.00 sati .

Zahvaljujemo na velikom interesu za vezani let balonom na ovogodišnjem Špancirfestu, te Vas obavještavamo da su sva mjesta popunjena. Popunjavanje mjesta odvijalo se prema redosljedu zaprimanja prijava. Ukoliko je Vaša prijava stigla do popunjavanja maksimalnog dnevnog broja, o svojem vezanom letu bit ćete obaviješteni putem e-maila, a potvrdu za vezani let moći ćete preuzeti u Turističkoj zajednici grada Varaždina, Ivana Padovca 3. Hvala na razumijevanju!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!