Kolovoz, 2017

23Kol20:00- 22:00Glumačka družina Histrion - U petak (za)metak20:00 - 22:00 Vila Bedeković - Croatia osiguranjeProgram:Kazališni program

Opis

Špancirfest je odlučio dati svoj obol pronatalitetnoj politici, a trenutačno jedini hrvatski cabaret demografske obnove imaju legendarni Histrioni. Autor i redatelj Ivan-Goran Vitez, primijetivši da nas je sve manje, što zbog iseljavanja, a što niskih stopa nataliteta, shvatio je da je Hrvatskoj potrebna reedukacija o temeljnim načelima prokreacije. Drugim riječima, Hrvati su očito zaboravili što pčelica radi cvijetu i odakle rode nabavljaju bebe. S obzirom da živimo u modernim vremenima, ovaj poučni show prepun je konkretnih podataka, statistika, EU regulativa, ali i praktičnih savjeta te prekrasnih songova, a svjedoci tvrde da, iako se radi o sasvim ozbiljnom komadu (not), publika umire od smijeha.

Osjećate li potrebu da si malo “ponovite gradivo” ili se inspirirate za “noćno učenje” kod kuće, obavezno dođite na “U petak (za)metak” u, zamislite, srijedu, 23. kolovoza na senzualnu pozornicu kod vile Bedeković.

Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna su u prodaji u sustavu EVENTIM.

Kazalište Histrion Facebook

Kazalište Histrion web stranica

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!