Špancireri koji boravak u Varaždinu tijekom varaždinskog festivala kreativnosti Špancirfesta žele pretvoriti u nezaboravno iskustvo, moći će vidjeti povijesnu jezgru grada iz ptičje perspektive.

Zabilježili smo trenutak priprema polijetanja vezanog balona i doživljaje prvih posjetitelja. Kako su tekle pripreme polijetanja vezanog balona pogledajte u sljedećem video prilogu ispod.

Balon će polijetati tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka (21. kolovoza) do završne nedjelje festivala (27. kolovoza) i to s vanjske livade zapadnog bedema varaždinskog Staroga grada, uz ulicu Stanka Vraza, između 18,00 i 19,00 sati.

Zahvaljujemo na velikom interesu za vezani let balonom na ovogodišnjem Špancirfest, te Vas obavještavamo da su sva mjesta popunjena. Hvala na razumijevanju!

Za posjetitelje ovogodišnjeg izdanja varaždinskog festivala kreativnosti Špancirfest, cijene dnevnih ulaznica kreću se od 50 do 70 kuna. Glazbeni programi na pozornicama Trg kralja Tomislava, Trg Miljenka Stančića te Kraljevska zona besplatni su za posjetitelje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) potrebno kupiti ulaznicu. Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici http://spancirfest.com/radionice/.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest